AŞİNA PROJESİ KAPSAMINDA SABAH NAMAZINI OKULUMUZDA KILDIK

Hak Taala (Celle celâlühü) şöyle buyuruyor: “Kitaptan sana vahyedileni oku ve namazı dosdoğru kıl. Kuşkusuz namaz, hayâsızlıktan ve kötülükten alıkoyar. Allah’ı anmak en büyük iştir. Allah yaptıklarınızı bilir.” Öyleyse namaz, arınma ve korunma çabasıdır. Namazlarına değer veren, özen gösteren, tekbirinden selamına kadar namazın bütün rükünlerini dosdoğru ve huşû içinde eda eden bir mümin, ibadet şuuruna sahip demektir. İbadet şuuru ise kul olma bilincidir. Allah’ın daima kendisini gördüğünü ve işittiğini bilerek, takva, merhamet ve nezaketle yaşamaktır.

09.01.2024 tarihinde, AŞİNA projesi kapsamında öğrenci, öğretmen ve velilerimizle sabah namazını okulumuzun mescidinde kıldık.  Sabah namazının ardından Üsküdar Belediyesinin katkılarıyla öğrencilerimize çorba ikram ettik.

Yayın: 10.01.2024 - Güncelleme: 10.01.2024 13:26 - Görüntülenme: 25