Nis

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Kanun'un yürürlüğe girmesi, ülkemizde kişisel verilerin korunması alanında yeni bir dönemin başlamasına neden olmuştur.

1 Eylül 2018 tarihli ve 30522 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği'nde yapılan düzenleme ile "Kişisel Verileri Koruma Kulübü" kurulması ve 7 Nisan gününün "Kişisel Verileri Koruma Günü" olarak kutlanması kararlaştırılmıştır.

Kişisel Veri, Kişisel Verilerin İşlenmesi, Veri Sahibi, Kişisel Verilerin Korunması hakkında ve daha fazla bilgi edinmek için https://www.kvkk.gov.tr/ adresini ziyaret ediniz.

Kişisel verilerin korunması ile ilgili bilgilendirici videolara aşağıda yer almaktadır:

Mrt

II. Dönem I. Mazeret Sınavı Takvimi aşağıda paylaşılmıştır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

27-03-2024

Mrt

Ock

2023-2024  Eğitim Öğretim Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi aşağıda paylaşılmıştır.  Tüm öğrencilerimize  başarılar dileriz.

Ock

I. Dönem II. Mazeret Sınavı Takvimi aşağıda sunulmuştur. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem II. Sınav Takvimi aşağıda sunulmuştur.  Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

2023 İlköğretim ve Ortaöğretim  Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları başlamıştır. Konuyla alakalı başvuru kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

May

II. Dönem II. Sınav Takvimi aşağıda yer almaktadır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz Resmi Sosyal Medya Hesapları